Interna #ŠNT stranica, namenjena da olakša život i vama i nama 🙂

Ispod se nalaze uputstva koja će vam olakšati realizaciju projekata. Ako imate bilo kakvih pitanja tehničke prirode, možete pisati na hi@empower.rs

Takođe, sva pitanja oko realizacije koja vam padnu na pamet možete pitati goran@empower.rs ili milica@empower.rs, a mi ćemo na njih odgovoriti ispod, tako da svi imaju pristup svežim informacijama.

Kada krene realizacija projekata, a kako bismo olakšali birokratske procedure, EmPower će plaćanja vršiti svake srede, tako da je potrebno da nam do utorka dostavite potrebne predračune, a mi ćemo plaćanja izvršiti u sredu. Dalja procedura je da preuzmete robu i originalne račune.

Ponedeljkom ćemo dolaziti u monitoring, da uzmemo originalne račune i upoznamo se sa vama i zvanično.

Bilo bi idealno, ako je moguće, da prikupite sve potrebne predračune za vaš projekat i da ih sve odjednom platimo.

  • Svi predračuni i računi moraju imati isti iznos.
  • Svi predračuni i računi moraju biti naslovljeni na EmPower
  • Sva pravna lica koja vam izdaju račune, a deo su fiskalnog sistema, moraju vam izdati i fiskalni račun
  • Svi predračuni i računi moraju sadržati referentni broj vašeg projekta koji vam je dodeljen (Na primer: EMP20-R01). Referentni broj može stajati na delu gde su podaci kupca, odnosno EmPower-a, a u slučaju da vam prodavac ne napiše referentni broj, možete ga sami napisati rukom pre slanja nama

Podaci EmPower-a za predračune i račune, kao i za slanje sve potrebne dokumentacije:

Naziv: EmPower
Adresa: Knjaza Miloša 8, 31210 Požega
PIB: 110494126
MB: 28247168
Erste banka: 340-11018133-27

Sav promotivni materijal koji štampate, mora da sadrži logotipe donatora i partnera koje možete pronaći ispod.

Sav štampani materijal koji pravite, potrebno je pre štampe, poslati na odobrenje, kako bi se utvrdilo da je u skladu sa pravilima. Materijal šaljete na hi@empower.rs

Potrebno je da po 2 primerka svakog štampanog materijala ostavite za izveštaj. Te primerke ćemo preuzeti prilikom monitoringa.

Logotipi su u AI i PDF formatu | ZIP datoteka 2.1 MB

Za svaku aktivnost koja sledi, potrebno je da nam pošaljete kratku najavu, bar nedelju dana ranije, kako bismo imali pregled kada se šta dešava. To možete uraditi popunjavanjem formulara ispod. Potrudili smo se da sve bude jednostavno i da vas kao mentori ne uništimo birokratijom.

Dovoljno je da odaberete svoj referentni broj i popunite osnovne informacije.

Odaberite Vaš referentni broj
Select an option
Datum održavanja: *
Fill out this field
Aktivnost *
Fill out this field
Lokacija *
Fill out this field
Kontakt osoba *
Fill out this field
Napomena:
Fill out this field

Sve što radite, potrebno je fotkati, a poželjno i snimati (horizontalno). Slobodni ste da nas pominjete na mrežama koristeći @empowerrs

Sve informacije o vašim projektima nalaze se na platformi Mladi su zakon, a platformu ćemo koristiti za promociju projekata, kao i za odabir najboljih akcija. Mi smo iskoristili delove vaših prijava kako bismo postavili tekst. Ovo ćete upotpuniti tokom realizacije.

Dobra vest je što smo za naše okruge uspeli da obezbedimo nagrade za 3 najbolja projekta, zahvaljujući našim partnerima iz biznis sektora.

Na kraju realizacije, sastavljate narativni izveštaj, koji će služiti da sumira projekat. Budite kreativni.